ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συγχαρητήρια επιστολή του ΑΚΚΕΛ στον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο ΑραχωβίτηΣυγχαρητήρια επιστολή του πρόεδρου του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη στον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη με αφορμή την ανάληψη της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ .

Προς: Yπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Tροφίμων
κ. Σταύρο Αραχωβίτη

Αγαπητέ Σταύρο, κύριε υπουργέ ως πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ενός κόμματος με μεγάλο μέρος των ενδιαφερόντων του στα τεκταινόμενα του πρωτογενούς τομέα θέλω να σε συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα !!!

Ως ΑΚΚΕΛ επιθυμούμε μια καλή συνεργασία και ελπίζουμε πως στο ΥΠΑΑΤ θα βρίσκουμε ανοιχτή την πόρτα και άνθρωπο με γνώσεις επί των αγροτικών θεμάτων που και θα αφουγκράζεται αλλά και θα κατανοεί τα προβλήματα και τους προβληματισμούς των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα. Μπορούμε και θέλουμε να στηρίξουμε το έργο σου με ρεαλιστικές προτάσεις και στόχο ένα καλύτερο αύριο για τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα η επιλογή ενός ανθρώπου στην θέση του υπουργού ΥΠΑΑΤ που γνωρίζει άριστα τα θέματα της υπαίθρου και του αγροτικού κόσμου.

Ακόμη μια φορά εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβες, θα μας βρεις δίπλα σου σε κάθε τι θετικό για τον πρωτογενή τομέα και απέναντι σου σε κάθε αντιαγροτική κίνηση που βλάπτει τον πρωτογενή τομέα.

                                                                                                     Με εκτίμηση ο πρόεδρος ΑΚΚΕΛ
                                                                                                              Βάκης Τσιομπανίδης 

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Συγχαρητήρια επιστολή του ΑΚΚΕΛ στον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: