ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μεταπτυχιακό της Γεωπονικής Σχολής του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου στην Υδροπονία


Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου οργανώνει και λειτουργεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, χωρίς δίδακτρα, με τίτλο «Γεωργία ελεγχόμενου περιβάλλοντος - Υδροπονία», για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από 3 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στη γραμματεία του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Το εν λόγω πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Γεωργία ελεγχόμενου περιβάλλοντος - Υδροπονία. Η χρονική διάρκεια για την απονομή του είναι τρία εξάμηνα (90 ECTS).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του μεταπτυχιακού προγράμματος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, τηλ. 27210 45135, 27210 45185 (ώρες εξυπηρέτησης καθημερινά 10 π.μ. - 1 μ.μ.) και στην ιστοσελίδα: http://cae.teipel.gr/
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Μεταπτυχιακό της Γεωπονικής Σχολής του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου στην Υδροπονία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: