ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Άδειες χρήσης ύδατος ή Βεβαίωση που αποδεικνύει ότι έχει κατατεθεί αίτηση για την έκδοση της ζητά η ΔΕΗ για το αγροτικό τιμολόγιο


Ενημερωτικό σημείωμα για το αγροτικό τιμολόγιο εξέδωσε σήμερα η ΔΕΗ, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους Άδεια Χρήσης Ύδατος.

Στο σημείωμά της η ΔΕΗ αναφέρει ότι: «Στην προσπάθειά της να επικαιροποιήσει τα στοιχεία όσων έχουν αγροτικό τιμολόγιο, έστειλε επιστολές στους ενδιαφερόμενους από τον Ιούνιο του 2018 καλώντας τους να καταθέσουν αντίγραφο της Άδειας Χρήσης Ύδατος ή Βεβαίωση που να αποδεικνύει ότι έχουν καταθέσει αίτηση για την έκδοση αυτής.

Όταν εκδοθεί η Άδεια είναι υποχρεωμένοι να την προσκομίσουν στη ΔΕΗ και στη συνέχεια να υποβάλλουν αίτηση για την έκδοση του Δελτίου Νο 1 από την αρμόδια Περιφέρεια. Αναλυτικές διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν στα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ».
thessaliatv.gr
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Άδειες χρήσης ύδατος ή Βεβαίωση που αποδεικνύει ότι έχει κατατεθεί αίτηση για την έκδοση της ζητά η ΔΕΗ για το αγροτικό τιμολόγιο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: