Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Βασίλης Κόκκαλης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε την Τρίτη το πρωί, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ....


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε την Τρίτη το πρωί, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για σειρά αγροτικών θεμάτων, ενώ, δεδομένου πως οι δυο τους προέρχονται από τον νομικό κλάδο, εστίασαν κυρίως στις θεσμικές αλλαγές που έχουν επέλθει με στόχο τη διευθέτηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στον πρωτογενή τομέα μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Το κυβερνητικό στέλεχος εξήγησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε, όπως χαρακτηριστικά είπε, «να μπορέσει ο αγροτικός τομέας της χώρας να βγάλει από τα πόδια του τα βαρίδια του υπερδανεισμού και να παράξει τον εθνικό πλούτο που τόσο χρειάζεται η χώρα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο».

Επιπρόσθετα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ενέργειες του υπουργείου με τον Δήμο Λαρισαίων, με στόχο την αναβάθμιση της Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «Agrothessaly», με τον κ. Παυλόπουλο να δεσμεύεται πως η φετινή διοργάνωση θα τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ο ίδιος κατά την τελετή των εγκαινίων.
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]