Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μειώθηκε η κατανάλωση κρέατος στη Γαλλία

 
Σημαντική μείωση της τάξεως του 12% κατέγραψε η κατανάλωση κρέατος στη Γαλλία μεταξύ 2007 και 2016, όπως αποκαλύπτει μελέτη της Crédoc.

Οι παράγοντες που εξηγούν αυτή την εξέλιξη αφορούν «στην αλλαγή του τρόπου ζωής, τις ανησυχίες για την υγεία, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, τα ζητήματα καλής μεταχείρισης των ζώων και την αύξηση των τιμών πώλησης των προϊόντων».

Το 2016, μόλις το 1% του γαλλικού πληθυσμού δεν κατανάλωσε ούτε ένα γραμμάριο κρέατος μέσα σε μια εβδομάδα, σε σύγκριση με το 0,3% πριν από δέκα χρόνια.

«Αυτό το ποσοστό μπορεί να αφορά άτομα τα οποία είναι είτε χορτοφάγοι, είτε περισσότερο ευέλικτοι στις διατροφικές τους συνήθειες», καταλήγουν οι συντάκτες της μελέτης.
 
euractiv.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Μειώθηκε η κατανάλωση κρέατος στη Γαλλία Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 8:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.