ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Νέο Λουκέτο: Έρχεται η κατάργηση του ΤΕΙ Πελοποννήσου ''δια της συγχωνεύσεως''...


Στην τελική ευθεία το Σχέδιο συγχώνευσης του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Στόχος του Κ. Γαβρόγλου είναι το νέο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να μπει στο Μηχανογραφικό των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2019

Σχέδιο Νόμου για τη συγχώνευση του ΤΕΙ Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αναμένεται να φέρει ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μέλη της Επιτροπής “Γαβρόγλου” μιλώντας στο esos δήλωσαν ότι θα συνεδριάσουν μία ακόμη φορά την ερχόμενη Τρίτη 16 Οκτωβρίου, προκειμένου να οριστικοποιήσουν το πόρισμα.

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει στην Τρίπολη ή στην Αθήνα (σ.σ. δεν έχει αποφασιστεί ακόμη), κι ενδεχομένως παρουσία του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και του Γενικού Γραμματέα Ηλία Γεωργαντά.

Τα μέλη εκπρόσωποι των δύο Ιδρυμάτων που συμμετέχουν στην Επιτροπή φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει ως προς το βασικό κείμενο του πορίσματος και μένει να το “κλείσουν” στην συνεδρίαση της Τρίτης.

Στόχος του υπουργού Παιδείας είναι το Σχέδιο Νόμου να ψηφιστεί , αφού προηγηθεί δημόσια διαβούλευση, στις αρχές του 2019 , ώστε τα τμήματα του νέου πανεπιστημίου Πελοποννήσου να ενταχθούν στο νέο Μηχανογραφικό που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Η Επιτροπή έχει ως εξής:

1. Κατσής Αθανάσιος , Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του ιδρύματος.

2. Ανδρειωμένος Γεώργιος , Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής του Τμήματος Φιλολογίας του ιδρύματος.

3. Λέπουρας Γεώργιος, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ιδρύματος.

4. Τσιάρας Αστέριος , Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ιδρύματος.

5. Ζυγά Σοφία του Σάββα, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του ιδρύματος.

6. Καπόλος Ιωάννης του Δημητρίου, Πρύτανης του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ιδρύματος.

7. Γεωργόπουλος Ευστράτιος του Φωτίου, Αντιπρύτανης του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ιδρύματος.

8. Σταθάς Γεώργιος του Ιωάννου, Αντιπρύτανης του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ιδρύματος.

9. Πετρόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτου, Αντιπρύτανης του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ιδρύματος.

10. Τσούντας Κωνσταντίνος του Στεφάνου, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ιδρύματος.

11. Μπόγρης Αντώνιος του Γεωργίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
 
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Νέο Λουκέτο: Έρχεται η κατάργηση του ΤΕΙ Πελοποννήσου ''δια της συγχωνεύσεως''... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: