ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση Δήμαρχου Τυρνάβου με τον Σταύρο Αραχωβίτη

 
Mε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος συνοδεύονταν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλαο Παπαδόπουλο και τον πρώην διευθυντή του ΑΟΣ Τυρνάβου Αστέριο Παπρά.

Στη συζήτηση διαφάνηκαν ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη λύση των προβλημάτων απόσταξης των 2ημερων αποσταγματοποιών – αμπελουργών της φετινής περιόδου, η οποία αρχίζει στις 15 του μηνός.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα του τσίπουρου και αποφασίστηκε να υπάρξει μία ευρύτερη συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες, φορείς και άλλα εμπλεκόμενα υπουργεία, ώστε να δρομολογηθεί μια λύση μακροχρόνια.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου επέδωσε επίσης στον Υπουργό υπόμνημα για την οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς, προκειμένου το υπάρχον καθεστώς που αφορά το Δήμο Τυρνάβου να συνεχιστεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία. 

Στο μεταξύ σήμερα ο κ. Σαρχώσης ενημέρωσε σήμερα για τα αποτελέσματα της συνάντησης τη διοίκηση του συλλόγου των αμβυκούχων και είχαν μια ευρεία συζήτηση, στην οποία αναζητήθηκαν οι προϋποθέσεις και τα βήματα προκειμένου το αμπέλι και το τσίπουρο να μπουν σε μια λογική εξορθολογισμού και να προκύψουν πολλαπλάσια οφέλη για την περιοχή.
 
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνάντηση Δήμαρχου Τυρνάβου με τον Σταύρο Αραχωβίτη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: