Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πώς να ξεπαγώσετε κρέας και κιμά σε χρόνο μηδέν


Υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας σε μόλις 15 λεπτά; Κι όμως, υπάρχει!
Το μόνο που χρειάζεστε είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείτε το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζετε. Βάζετε το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC, τοποθετείτε μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνετε το μάτι και σκεπάζετε με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

Όσο για τον κιμά, ιδανικά πριν τον καταψύξετε, τον χωρίζετε σε μικρότερες μερίδες, τα πιέζετε να λεπτύνουν σαν πλάκες και τα τυλίγετε με διάφανη μεμβράνη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει απίστευτα γρήγορα συγκριτικά με την κλασική μεγάλη μάζα που είναι όταν το αγοράζετε από το κρεοπωλείο.

Πηγή: onmed
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πώς να ξεπαγώσετε κρέας και κιμά σε χρόνο μηδέν Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.