Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στα Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης γαρίδες , σαρδέλες & κουτσουμούρες


Τα υψηλά και ευεργετικά χαρακτηριστικά της γαρίδας, της σαρδέλας και της κουτσουμούρας του Αμβρακικού Κόλπου, αναδεικνύονται μέσα από την επιστημονική έρευνα που υλοποίησε το Τμήμα Γεωπονίας του ΤΕΙ Άρτας. 
Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων έγινε σε ειδική εκδήλωση στην Πρέβεζα και βασικός στόχος είναι να καταδειχθεί και να καταστεί αδιαμφισβήτητο, αυτό που γνωρίζουν (και γεύονται) σήμερα οι περισσότεροι για τα ποιοτικά αλιεύματα που έχουν ξεχωριστή γεύση. 
Η Περιφέρεια Ηπείρου κάνει λόγο για «ουσιαστικό βήμα» στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, υπογραμμίζοντας ότι «τα τρία αλιεύματα, θα προωθηθούν για την ένταξή τους στα Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης». 
ert.gr
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στα Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης γαρίδες , σαρδέλες & κουτσουμούρες Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.