ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) με το Γιώργο Κασαπίδη


Ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης συναντήθηκε στην Κοζάνη με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (Π.Ε.Κ.).

Οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων ζήτησαν από τον κ. Κασαπίδη να συνεχίσει τον αγώνα που κάνει για την ελληνική κτηνοτροφία, επισημαίνοντας τη δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει ο κλάδος, ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια, με την αδικαιολόγητη πτώση των τιμών του αιγοπρόβειου γάλακτος που συνεχίζεται και τη φετινή περίοδο.

Από την μεριά του ο κ. Κασαπίδης τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων και να αγωνίζεται για την ελληνική κτηνοτροφία, τονίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εργοδότη της χώρας σε σταθερές θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα στην ελληνική ύπαιθρο.

Προς την κατεύθυνση αυτή συμφωνήθηκε η άσκηση ακόμα μεγαλύτερων πιέσεων, με την παρέμβαση και της Δικαιοσύνης, για ουσιαστικούς από την πλευρά των αρμόδιων αρχών και στόχο την πάταξη των εκτεταμένων φαινομένων εισαγωγών και παράνομων ελληνοποιήσεων πρόβειου γάλακτος από κυκλώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) με το Γιώργο Κασαπίδη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: