ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αγροτικές επιδοτήσεις:Δύσκολα θα πληρωθούν το Δεκέμβρη όσοι έχουν εκκρεμότητες με δασικούς χάρτες

 
Θα πρέπει να περάσουν τον έλεγχο από τα δασαρχεία ...
Η υπόθεση της πληρωμής των αγροτών που δεν έλαβαν την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στις 26 του Οκτώβρη, λόγω των εκκρεμοτήτων με τους δασικούς χάρτες, θα πρέπει να κριθεί από τα δασαρχεία για να προλάβουν να πληρωθούν το Δεκέμβρη. Αυτό προκύπτει έπειτα από επαφές που είχαν ενδιαφερόμενοι μελετητές και διαχειριστές του ΟΣΔΕ σήμερα στο υπουργείο, με υπηρεσιακούς υπαλλήλους.

Ο κίνδυνος είναι ορατός αν τα δασρχεία δηλώσουν αδυναμία ελέγχων των αιτήσεων, να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και ατ σχέδια βελτίωσσης,η νιτρορύπανση και τα λοιπλα αγροτικά προγράμματα, αυτών των αγροτών, καθώς στους φακέλλους που έχουν καταθέσει τα κτήματά τους προς το παρόν δεν ταυτοποιούνται και αναγνωρίζονται ως δασικά, παρά το γεγονός ότι έχουν προκύψει από δημόσιους αναδασμούς. 
 
Υπενθυμίζεται πως το θέμα αφορά εκατοντάδες αγρότες σε Λάρισα και Μαγνησία και ιδιιτερα στην περιοχή των Φαρσάλων, οι οποίοι κιινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς επιδοτήσεις, για ένα έως δύο χρόνια και χωρίς προγράμματα...!

Μιλώντς στην εκπομπή Θεσσαλών Γη ο γνωστός γεωππόνος Ηλίας Καλφούντζος ανέφερε για παραδειγμα, ότι την πρώτη δόση του προγράμματος νιτρορύπνασης του 2018, δεν πρόκειται μάλλον να την πληρωθούν οπι παραγωγοί που έχουν εκκρεμότητες με δασικούς χάρτες, στα τέλη Νοεμβρίου, οπότε αναμένεται η εξόφληση...
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αγροτικές επιδοτήσεις:Δύσκολα θα πληρωθούν το Δεκέμβρη όσοι έχουν εκκρεμότητες με δασικούς χάρτες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: