ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την επιδότηση ελαιολάδου στην Κέρκυρα


Συνεχίζονται τα προβλήματα στην καταβολή των επιδοτήσεων εξαιτίας «του τρόπου που έχει αποτυπωθεί ο κερκυραϊκός ελαιώνας». Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη. Η βουλευτής είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Γεώργιο Κέντρο, σήμερα Παρασκευή (2/11), στην οποία συζητήθηκε το θέμα των αγροτικών επιδοτήσεων στο νησί της Κέρκυρας.

Ειδικότερα, η βουλευτής ζήτησε ενημέρωση από τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις περιπτώσεις δικαιούχων αγροτικών επιδοτήσεων στην Κέρκυρα, η πληρωμή των οποίων δεν έχει ακόμη διενεργηθεί.

Ο κ. Κέντρος ανέφερε στη Φ. Βάκη πως ο Οργανισμός είναι ενήμερος για το πρόβλημα, το οποίο οφείλεται κυρίως στον τρόπο αποτύπωσης του κερκυραϊκού ελαιώνα. Επισήμανε πως μετά την ηλεκτρονική κατάθεση ενστάσεων από τους δικαιούχους στα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων, θα γίνουν επανέλεγχοι και όπου χρειαστεί επιτόπιοι έλεγχοι, με στόχο το πρόβλημα να έχει επιλυθεί στο μεγαλύτερο μέρος του πριν την πληρωμή του Δεκεμβρίου.
 
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνεχίζονται τα προβλήματα με την επιδότηση ελαιολάδου στην Κέρκυρα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: