ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στις 19 και 22 Δεκεμβρίου πιστώνονται στους λογαριασμούς το υπόλοιπο επιδότησης & εξισωτική


Στις 19 και 22 Δεκεμβρίου πιστώνονται στους λογαριασμούς το υπόλοιπο της επιδότησης και η εξισωτική - Χωρίς το ακατάσχετο και με ποινές για τα δασικά

19 Τετάρτη και 22 Δεκεμβρίου Σάββατο πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών το υπόλοιπο της επιδότησης (τσεκ) και η εξισωτική. Επίσης, μέχρι τον Απρίλιο θα έχουν μπει σε εφαρμογή οι νέες νομοθετικές διατάξεις για τη δακοκτονία. Αυτά ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ομάδα Αμπελουργών – Ελαιοκαλλιεργητών Κρήτης που κλήθηκε από τον υπουργό, Σταύρο Αραχωβίτη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα του παραγωγικού κόσμου και να παρουσιάσει τις προτάσεις τους.

Σε ότι αφορά το υπολοιπο 50% της βασικής ενίσχυσης αυτό θα πιστωθεί χωρίς το ακατάσχετο και με τις περικοπές που ίσχυσαν στα τέλη Οκτώβρη για τις εκκρεμότητες με τους δασικούς χάρτες.

Σε ότι αφορά τις εκκρεμότητες με τους δασικούς χάρτες, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που συμφώνησαν ο κ. Αραχωβιτης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός, αυτές αναμένεται να αρθούν και να πιστωθούν και τα υπόλοιπατων ε[πιδοτήσεων στους διακιούχους στα τελη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

Για το δε τη διεύρυνση του ακατάσχετου, όπως διαβέβαίωσε ο κ. Αραχωβίτης τα μέλη της πανελλαδικής που τον επισκέφθηκαν την Παρασκευή, προωθείται νομοθετική ρύθμιση από ΑΑΔΕ και Ένωση τραπεζών μέσα στο Φλεβάρη, η οποία θα βασίζεται στη επιβράβευση των συνεπών οφειλετών.
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στις 19 και 22 Δεκεμβρίου πιστώνονται στους λογαριασμούς το υπόλοιπο επιδότησης & εξισωτική Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: