ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

37,8 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση της νανοτεχνολογίαςΔράσεις για την ανάπτυξη και αναβάθμιση της νανοτεχνολογίας προωθεί το πρόγραμμα με τίτλο Real-time nano-characterisation technologies (RIA).

Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020», έχει συνολικό προϋπολογισμό 37,8 εκατομμύρια ευρώ και προσφέρει 100% χρηματοδότηση για την υποστήριξη έργων στους τομείς οικονομίας και περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, η πρόκληση έχει ως στόχο να τεθούν τα θεμέλια για την αυριανή βιομηχανία στην Ευρώπη και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη μέσω ενός οικοσυστήματος καινοτομίας για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο και την αναβάθμιση των προηγμένων υλικών και νανοτεχνολογιών.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εφόσον ανήκουν σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν επίσης να συμμετέχουν. Τέλος, το πρόγραμμα είναι ανοιχτό και σε μη Κερδοσκοπικούς ή μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, καθώς επίσης σε Ερευνητές και Ερευνητικά Κέντρα.

Μεταξύ των δημόσιων φορέων συμπεριλαμβάνονται οι Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Κεντρική Κυβέρνηση και οι Κρατικοί Οργανισμοί και Επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα έχει προθεσμία υποβολής την 03/09/2019 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα μας.
αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
37,8 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση της νανοτεχνολογίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: