ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Θες Γάλα – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...


Δραματική η κατάσταση που επικρατεί στην συνεταιριστική επιχείρηση του Θες Γάλα – Πιες. Με μια διοίκηση άκρως εξαφανισμένη. Μια διοίκηση που τα τελευταία 2,5 έτη έχει καταπατήσει κάθε δικαίωμα των ανθρώπων που έχουν εργαστεί στον συνεταιρισμό Θεσσαλίας-Μακεδονίας. 

Μια διοίκηση που έκλεισε τα αυτιά της και τα μάτια της στις υποχρεώσεις των εργαζομένων του ( Ρεύμα, νερό, ενοίκια κ.α.), Μια διοίκηση που δεν διαφύλαξε ποτέ τους εργαζομένους της. Δεν την ενδιέφερε ποτέ η αξία του ανθρώπου, αλλά μόνο η αξία του κέρδους. Μπορεί να το αναλογιστεί κάποιος όταν οι εργαζόμενοι του συνεταιρισμού δεν έχουν λάβει τις τελευταίες 4 μισθοδοσίες του, δεν έχουν τα σωστά ένσημα, δεν κάνουν ποτέ το διάλλειμα τους και αναγκάζονται να εργάζονται με αυτοκίνητα νεκροφόρες.

Αναφερόμαστε σε μια διοίκηση που το μόνο που μπορούσε να προσφέρει στους εργαζόμενους του είναι άθλιες συνθήκες εργασίας και να τους γεμίζει την ζωή τους με ψέμα. Ποιο ψέμα να πρωτοθυμηθούν οι εργαζόμενοι; Ότι από Δευτέρα σε Δευτέρα θα πληρωθούν; Ότι θα έρθουν αυξήσεις (ας γελάσουμε); Ότι θα δημιουργηθεί ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας (ας γελάσουμε, μιας και ήρθαν οι απολύσεις) ; Ότι θα ανέβουν ιεραρχικά στην επιχείρηση;

Κανείς από τους εργαζομένους δεν πρόκειται να ξεχάσει τα λόγια του Νόμιμου Εκπροσώπου και Προέδρου του συνεταιρισμού Αθανάσιου Βακάλη. Έρχεται ανάπτυξη και έρχονται αυξήσεις στους μισθούς σας. Θα ανοιχτούν νέες θέσεις εργασίες, ενώ μερικοί από τους εργαζόμενους θα ανέβουν ιεραρχικά στην εταιρία. Βέβαια, όποιος αναφέρει προς τον έξω κόσμο ότι είναι απλήρωτος θα αποτελέσει παρελθόν για τον συνεταιρισμό ( Αυτό νομίζω πως λέγεται εκβιασμός).

Μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε και ο οικονομικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Καρτέρης που και αυτός με την σειρά του αράδιασε στους εργαζόμενους τις δικές του υποσχέσεις. Προσπάθησε να πει πως υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες για τον συνεταιρισμό και ότι θα πρέπει να βάλουν πλάτη οι εργαζόμενοι στα προβλήματα που τους δημιουργήσει η μη καταβολή των μισθοδοσιών τους και πως σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες (μάλλον εννοούσε για μερικούς αετονύχηδες του συνεταιρισμού).

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βακάλης Αθανάσιος θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της Νέα Δημοκρατία. Επίσης, ο κύριος Κωνσταντίνος Καρτέρης είναι συντονιστής της ομάδας Καινοτομίας του τομέα Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας. 

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 

Κύριε Μητσοτάκη, με αυτούς τους ανθρώπους θέλετε να μας κυβερνήσετε;
Με αυτούς τους ανθρώπους θα φέρετε την ανάπτυξη στην πατρίδα μας;
Αυτοί οι άνθρωποι θα κάνουν τον κατώτατο μισθό 703 ευρώ όπως δεσμευτήκατε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας; 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Θες Γάλα – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: