ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Παρουσίαση του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής & Ανατολικής Κρήτης στο ΤΕΙ :


Παρουσίαση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, θα γίνει σήμερα στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο, στα πλαίσια της δράσης του Ιδρύματος: «Γνωρίζοντας τη Βιομηχανία μας».

Ο O.A.K. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2013, με τη συγχώνευση των Οργανισμών Ανάπτυξης Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων και έργων των Ειδικών Υπηρεσιών Δημοσίων Έργων ΕΥΔΕ- ΒΟΑΚ και ΕΥΔΕ- Αποσελέμη. Το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών (51%), με την Περιφέρεια Κρήτης (22%), την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης (22%) και τις Ενώσεις Αγροτικών/Γεωργικών Συνεταιρισμών (5%) να κατέχουν το λοιπό 49%. Διαθέτει περισσότερα από 130 άτομα προσωπικό, διαφόρων ειδικοτήτων και έχει κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με ποικίλες δραστηριότητες.

Η εταιρεία λειτουργεί προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος, είναι επιχείρηση κοινής ωφέλειας αφού παρέχει αγαθά και υπηρεσίες που εξυπηρετούν άμεσα δημόσιους σκοπούς, ενώ εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Η έδρα του Οργανισμού είναι στα Χανιά, με παραρτήματα σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι. Οι σκοποί και οι αρμοδιότητες του Οργανισμού είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη, η κατασκευή, η εκμετάλλευση, η διοίκηση και η επίβλεψη,
Συγκοινωνιακών, υδραυλικών και υδροαρδευτικών έργων της Κρήτης.

Επιπλέον, στηρίζει την Τοπική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων και κοινοτικών πρωτοβουλιών.

Στη συνάντηση θα μιλήσουν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Φώτης Καζάσης, και τα στελέχη του Οργανισμού, Μάρκος Πατρελάκης, Βαγγέλης Μαμαγκάκης, Τριανταφυλλιά Νικολάου και Λευτέρης Κοπάσης.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Παρουσίαση του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής & Ανατολικής Κρήτης στο ΤΕΙ : Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: