ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κατατέθηκε η τροπολογία για ακατάσχετο στους αγρότες -Τι περιλαμβάνειΣτην Βουλή κατατέθηκε η κυβερνητική τροπολογία που διαμορφώνει ακατάσχετο για τις αγροτικές ενισχύεις στα 7.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους: «ορίζεται ότι οι προκαταβολές οι ενδιάμεσες και τελικές πληρωμές που λαμβάνουν οι δικαιούχοι βάσει καθεστώτων στήριξης στα πλαίσια της κοινής αγροτικής πολιτικής, οι οποίες αφορούν:
 
α) τη βασική ενίσχυση 
β) την πράσινη ενίσχυση 
γ) τις ενισχύσεις που χορηγούνται σε γεωργούς νεαρής ηλικίας 
δ) τις ενισχύσεις που χορηγούνται σε μικροκαλλιεργητές 
ε) τις συνδεδεμένες ενισχύσεις στ) την ειδική ενίσχυση βάμβακος δεν κατάσχονται στα χέρια του δημοσίου ή τρίτων δεν υπόκεινται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζονται με οφειλές προς το δημόσιο και οποιονδήποτε φορέα του δημόσιου τομέα καθώς και προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς μέχρι του ποσού των 7.500 ετησίως. 
 
Η έναρξη της ρύθμισης άρχεται από τις 10.12.2018».

Η τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κατατέθηκε η τροπολογία για ακατάσχετο στους αγρότες -Τι περιλαμβάνει Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: