ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Με τη «στάμπα» του Γκίνες η πλεξούδα σκόρδου Βύσσας ως η μεγαλύτερη του κόσμουΗ πιστοποίηση καταγραφής στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες, θα απονεμηθεί, για τη μεγαλύτερη πλεξούδα σκόρδου, σε ειδική εκδήλωση, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής – Επεξεργασίας – Εμπορίας (Α.Σ.Π.Ε.Ε.) Σκόρδου Βύσσας, από το Επιμελητήριο Έβρου.

Η μεγαλύτερη πλεξούδα σκόρδου, που έγινε ποτέ , ήταν αυτήν των 612,7 μέτρων, που έπλεξε η Δήμητρα Αθανάσοβα-Τζιορίδου, μέλος του Συνεταιρισμού, με περίπου 20 χιλιάδες κεφάλια σκόρδου,στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Εμπορικής Έκθεσης «Alexpo 2018», στην Αλεξανδρούπολη, τον περασμένο Ιούνιο, τη διοργάνωση της οποίας είχε το Επιμελητήριο Έβρου. 

Η απονομή πιστοποίησης θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ, της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πρόσφατα, το Επιμελητήριο Έβρου, έλαβε τη σχετική ειδοποίηση από το Guiness World Records, πως πιστοποιήθηκε το ρεκόρ της πλεξούδας σκόρδων.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Με τη «στάμπα» του Γκίνες η πλεξούδα σκόρδου Βύσσας ως η μεγαλύτερη του κόσμου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: