ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Θα πληρωθούν κανονικά οι επιδοτήσεις των παραγωγών της Νότιας ΚέρκυραςΘα πληρωθούν τις επιδοτήσεις τους, όσοι δικαιούχοι της Κέρκυρας υπέβαλαν ένσταση στον Οργανισμό. Αυτό ανακοίνωσε το Γραφείο του βουλευτού Κ. Παυλίδη, σημειώνοντας ότι «δικαιώνεται η συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγών της Νότιας Κέρκυρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι υπήρχαν ελαιοκτήματα που είχαν θεωρηθεί ότι δεν είναι καλλιεργημένα σύμφωνα με τον τηλεσκοπικό έλεγχο που είχε κάνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω δορυφόρου. Ο έλεγχος ήταν δειγματοληπτικός και για το λόγο αυτό παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην λάβουν επιδότηση παραγωγοί από το Πεντάτι μέχρι τη Λευκίμμη.

Ειδικότερα, υπεβλήθησαν και ελέγχθηκαν πάνω από 1000 ενστάσεις και, σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία, η ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ ενημέρωσε ότι ελέγχθηκαν όλες και εγκρίθηκε η συντριπτική τους πλειοψηφία. Οι δικαιωμένοι παραγωγοί θα πληρωθούν την επιδότηση στο διάστημα από τις 15 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, τις ημέρες δηλαδή που θα μπει στους λογαριασμούς των υπολοίπων αγροτών η δεύτερη δόση.
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Θα πληρωθούν κανονικά οι επιδοτήσεις των παραγωγών της Νότιας Κέρκυρας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: