Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αποκλειστικά ελληνικό γάλα προβλέπει ο φάκελος για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ» ΠΓΕ


Ξεκινάει άμεσα η σύνταξη φακέλου ΠΓΕ για το ελληνικό γιαούρτι, μετά την ανάθεση της σχετικής μελέτης στο ΓΠΑ, όπως αποφασίστηκε πριν από λίγες μέρες στο ΔΣ του ΕΛΓΟ-«Δήμητρα».

Ο επικεφαλής του έργου, καθηγητής στο Εργαστήριο Γαλακτοκομίας του ΓΠΑ, Δρ. Θεοφύλακτος Μασσούρας, δήλωσε στην «ΥΧ»: «Η διαδικασία θα διαρκέσει έξι μήνες, πάντως θα γίνει προσπάθεια συντόμευσης του χρόνου. Για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος, το Εργαστήριο Γαλακτοκομίας θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία όλων των φορέων που εμπλέκονται στην παραγωγή, στην πιστοποίηση και στην εμπορία του γιαουρτιού».


Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοχύρωση του φακέλου θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, καθώς υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές χώρες που παρασκευάζουν προϊόντα, τα οποία λανσάρουν ως «τύπου ελληνικό γιαούρτι» ή απλώς «ελληνικό γιαούρτι».

ypaithros.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Αποκλειστικά ελληνικό γάλα προβλέπει ο φάκελος για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ» ΠΓΕ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.