ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πυροβόλησαν & σκότωσαν προστατευόμενα άγρια άλογα ...

 
Θύματα του δολοφονικού μένους άγνωστων ασυνείδητων έπεσαν τρία από τα άγρια άλογα του Πεταλά, που ζουν ελεύθερα στην ευρύτερη περιοχή της κωμόπολης Στράτου του δήμου Αγρινίου στην Αιτωλοακαρνανία και το είδος τους είναι προστατευόμενο. Tα κουφάρια των υπερήφανων ζώων βρέθηκαν σε έναν αγροτικό δρόμο, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο.

Ένας περαστικός βρέθηκε την Δευτέρα μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα των τριών νεκρών άγριων αλόγων, δυο από τα οποία κείτονταν κοντά το ένα με το άλλο ενώ το τρίτο εντοπίστηκε σε απόσταση 500 μέτρων. Και τα τρία ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και μισοφαγωμένα από αγρίμια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

Το ένα από τα άτυχα άτια έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και τα υπόλοιπα θα εξεταστούν από κτηνίατρο για να εξακριβωθεί πώς θανατώθηκαν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ανέλαβαν την προανάκριση προσπαθούν να εντοπίσουν τον(ή τους) απάνθρωπο δράστη και ήδη σχημάτισαν δικογραφία για ζωοκτονία και για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος αγνώστων.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πυροβόλησαν & σκότωσαν προστατευόμενα άγρια άλογα ... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: