ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνέλευση, εκλογές & ενημερωτική ομιλία για τους αγρότες της Ν. Βύσσας


« Για το ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική περιόδου 2020 – 2027», θα ενημερωθούν , από τον γεωτεχνικό και περιφερειακό σύμβουλο της περιφέρειας ΑΜΘ, Χρήστο Τρέλλη, τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ν. Βύσσας, του δήμου Ορεστιάδας, στη διάρκεια της τακτικής γενικής τους συνέλευσης. 

Αμέσως μετά από την ενημερωτική ομιλία, θα ακολουθήσει απολογισμός και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Η γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Βύσσας. 

«Κάνουμε μία προσπάθεια με τους νέους αγρότες και τους καλούμε να ασχοληθούν , τα προβλήματα του κλάδου μας είναι πολλά. Οι νέοι θα πρέπει να έχουν περισσότερη θέληση για να παλέψουν για τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο» είπε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Γιάννης Μαργαριτίδης .

ΕΡΤ Ορεστιάδας

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνέλευση, εκλογές & ενημερωτική ομιλία για τους αγρότες της Ν. Βύσσας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: