ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Οι δημοσκοπικές εταιρείες με άνωθεν εντολές δεν συμπεριλαμβάνουν το ΑΚΚΕΛ.Κύριοι, 
Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος ΑΚΚΕΛ ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 και μετείχε στις ευρωεκλογές του ίδιου έτους 15 ημέρες μόλις από την ίδρυση του, όπου και κατέγραψε εκλογικό ποσοστό 0,58% στην Ελληνική επικράτεια, τον Ιανουάριο του 2015 μετέχει στις εθνικές εκλογές ως συνασπισμός κομμάτων με τους ΑΝΕΛ όπου και πάλι υπάρχει καταγεγραμμένο το εκλογικό ποσοστό των υποψηφίων του. 

Στις δημοσκοπήσεις όμως ουδέποτε αναφέρεται και βλέπουμε πως γίνεται αναφορά σε κόμματα που δεν έχουν συμμετάσχει σε καμία εκλογική αναμέτρηση και δεν υπήρξε ποτέ καταγεγραμμένο εκλογικό ποσοστό αυτών των κομμάτων. 

Το ΑΚΚΕΛ ‘όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλει σημαντικά στην υπεράσπιση των δικαίων των αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοπαραγωγών, ιχθυοπαραγωγών και γενικότερα των επαγγελματιών της πρωτογενούς παραγωγής τροφίμων, ενώ δεν περιορίστηκε και συμμετείχε στην υποστήριξη πολλών εθνικών συμφερόντων και στην αντιμετώπιση των άνομων συμφερόντων πίσω από την Τρόικα και από το διεφθαρμένο Κατεστημένο. 

Οι Έλληνες πολίτες έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν τον αγώνα μας διότι βλέπουν ότι οι άνθρωποι που παράγουμε τα βασικότερα τρόφιμα και στηρίζουμε την διατροφική αυτάρκεια του ελληνικού λαού δεν μπορεί να είμαστε ίδιοι με όσους έφερναν τις καταστροφές τις οποίες ζούμε σήμερα και την διαφθορά που τους βοήθησε. 

Παρόλα αυτά στις δημοσκοπήσεις που βλέπουμε ότι κάνετε και δημοσιεύονται (δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για όσες δεν δημοσιεύονται) δεν βλέπουμε την ξεχωριστή αναφορά του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος ΑΚΚΕΛ ως επιλογή όταν μιλάτε με ψηφοφόρους στα πλαίσια των δημοσκοπήσεων. 

Το ΑΚΚΕΛ δεν είναι ένα απλό κόμμα και μία ακόμη επιλογή όπως πολλά κόμματα που ουσιαστικά είναι κόμματα-σφραγίδες. Το ΑΚΚΕΛ είναι κόμμα με φυσική βάση, η οποία αν υπολογιστεί μαζί με τις οικογένειες των επαγγελματιών του κλάδου, ανέρχεται σε τάξη ορισμένων εκατομμυρίων πολιτών. 

Ο τρόπος με τον οποίον διεξάγετε τις δημοσκοπήσεις αποκλείει τη γνώση αυτών των ανθρώπων (αλλά και όλων των άλλων Ελλήνων πολιτών που μπορεί να μην έχουν άμεση επαγγελματική σύνδεση με το πρώτο αντικείμενο με το οποίο δραστηριοποιήθηκε το ΑΚΚΕΛ) από αυτή καθεαυτή την ύπαρξη του ΑΚΚΕΛ ως επιλογή για τις εκλογές. 

Αυτό σε κάποιο βαθμό ίσως οφείλεται και στους πελάτες σας αν κάποιοι το ζητούν να μην αναφέρεται καθόλου το ΑΚΚΕΛ αλλά η δεοντολογία οφείλει να υπερισχύσει από την πελατειακή σχέση και να συμπεριλαμβάνετε από τώρα και στο εξής το ΑΚΚΕΛ ξεχωριστά στα ερωτηματολόγια σας άσχετα αν σας ζητούν πελάτες σας να μην το κάνετε. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Με τιμή, 
Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης, 
Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Οι δημοσκοπικές εταιρείες με άνωθεν εντολές δεν συμπεριλαμβάνουν το ΑΚΚΕΛ. Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:08 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: