ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Έρχεται Νέο Επιμελητήριο για τους Πτυχιούχους Γεωπόνους της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης...


Την πρόθεση μετατροπής της Ένωσης Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε. σε Επιμελητήριο ανακοίνωσε σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα logiastarata.gr ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Γιάννης Πετράτος .


Μεταξύ άλλων δήλωσε :

…. δεν έχω στα χέρια μου καμία πρόσκληση σε διάλογο με το ΓΕΩΤΕΕ αντιθέτως. Αν θέλει το επιμελητήριο να μας προτείνει κάτι εμείς είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο ,όμως, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους και τις οικογένειες τους, θα ακούσουμε τις προτάσεις εφόσον υπάρχουν και θα αποφασίσουν τα όργανά μας. Κοιτάξτε, προφανώς εμείς διεκδικούμε αυτά που μας αναλογούν και μόνο αυτά, μερικές φορές κάποιοι συνάδελφοι Π.Ε. λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της δυσκολίας να βρουν δουλειά μπερδεύουν τι δικές μας διεκδικήσεις με αυτές του επιμελητηρίου τους και δυστυχώς η κατσίκα του γείτονα είναι το μεγάλο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά το καταλαβαίνω ξέρω τις δυσκολίες όμως σε τούτο τον τόπο θα πρέπει να σεβόμαστε τα ίσια δικαιώματα που έχουμε όλοι. 


Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ένωση θα προχωρήσει σε μετατροπή από Ν.Π.Ι.Δ. σε Ν.Π.Δ.Δ. δηλαδή σε επιμελητήριο, ήδη έχουμε τη σύμφωνη γνώμη της συγκλήτου των πρυτάνεων Τ.Ε.Ι. και την απαίτηση των συναδέλφων . Σήμερα αναλύουμε με τους νομικούς μας όλα τα δεδομένα, καθώς η διάλυση της ανώτατης τεχνολογικής εκπαίδευσης που συντελείται έχει αλλάξει την τριτοβάθμια εκπαίδευση και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακόμα πιο δυνατά….. 


Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και η αυτή η μετατροπή αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον επιμελητηριακό χάρτη. Ήδη η ένωση συνεργάζεται με αντίστοιχους φορείς σε Ελλάδα και Ευρώπη και ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Πρόεδρου των Πτυχιούχων Γεωπόνων της Π.Ε.Π.ΤΕ..Γ στο logiastarata.gr :logiastarata.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Έρχεται Νέο Επιμελητήριο για τους Πτυχιούχους Γεωπόνους της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: