Συνάντηση με την κυβέρνηση & κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Συνάντηση με την κυβέρνηση ζητούν οι αγρότες μετά την πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα στη Νίκαια, ενώ παράλληλα αποφάσισα...


Συνάντηση με την κυβέρνηση ζητούν οι αγρότες μετά την πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα στη Νίκαια, ενώ παράλληλα αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας - μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Ρίζος Μαρούδας σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι αγρότες θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις με ενίσχυση των μπλόκων, ενώ σημείωσεότι θα προσφύγουν και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για το ζήτημα του βαμβακιού.

«Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση, όπου θα θέσουμε το πλαίσιο αιτημάτων μας περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις. Ταυτόχρονα, με την ενίσχυση των μπλόκων θα πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, γιατί για εμάς είναι ζήτημα επιβίωσης» δήλωσε.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες το επόμενο διάστημα θα προχωρούν και σε αποκλεισμούς των εθνικών οδών στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν. 
 
 
 
 
Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]