ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το ΑΚΚΕΛ με το Κίνημα Πέντε Αστέρων ανακοίνωσαν στο Ζάγκρεμπ ίδρυση ευρωπαϊκού κόμματοςΤο ΑΚΕΛ στο Ζάγκρεμπ συμμετείχε στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής ομάδας που σχηματίζει το Κίνημα 5 Αστέρων

Την Κυριακή και την Δευτέρα 17 και 18 Μαρτίου αντιπροσωπεία του ΑΚΚΕΛ συμμετείχε σε μία σειρά εκδηλώσεων στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας που οργανώθηκε από το κροατικό κόμμα Zivi Zid, το οποίο συμμετέχει στην Ομάδα που θα σχηματιστεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μετά από τις επικείμενες εκλογές του Μαΐου. 

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας Λουίτζι Ντι Μάιο και ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Φάμπιο Καστάλντο συμμετείχαν επίσης στην συνέντευξη τύπου οπου το κροατικό κόμμα παρουσίασε την Ομάδα και ανέλυσε το Μανιφέστο το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Ρώμη περασμένο Φεβρουάριο. 

Η ελληνική αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον πρόεδρο του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Βάκη Τσιομπανίδη, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ Γαβριήλ Αβραμίδη κύκλος συντονιστή του ελληνικού κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Κόκκα.
Τη Δευτέρα οι επαφές συνεχίστηκαν για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό της επίσκεψης των μελών της ομάδας στην Ελλάδα όπου και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας θα είναι παρών. 
 
Η ομιλία του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Βακη Τσιομπανιδη στο Ζάγκρεμπ. https://youtu.be/mmgjuYsmsPQ 

Αναμένεται επίσης σύντομα να ανακοινωθεί η είσοδος άλλων χωρών στην Ομάδα με κόμματα από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Το ΑΚΚΕΛ με το Κίνημα Πέντε Αστέρων ανακοίνωσαν στο Ζάγκρεμπ ίδρυση ευρωπαϊκού κόμματος Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: