ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εγκαίνια νέας γεφυροπλάστιγγας στην Εορδαία


Με μία νέα υπερσύγχρονη γεφυροπλάστιγγα, έχει εφοδιαστεί ο Τ.Ο.Ε.Β Μεσοβούνου Εορδαίας, εξυπηρετώντας τους δενδροκαλλιεργητές της περιοχής, καθώς και τους νέους αγρότες που μπαίνουν δυναμικότερα τα τελευταία χρόνια, στην ανάπτυξη της καλλιέργειας μήλων και κερασιών.

Τα εγκαίνια της νέας γεφυροπλάστιγγας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στο Μεσόβουνο Εορδαίας, από τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και όπως τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β Μεσοβούνου Γιάννης Ασφαλτίδης, «το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 170.000 ευρώ , από την Περιφέρεια και τον τοπικό πόρο ανάπτυξης».

«Ήταν ένα απαραίτητο έργο, αφού η γεφυροπλάστιγγα που υπήρχε ήταν από την δεκαετία του 1970 και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις νέες και σύγχρονες ανάγκες της περιοχής, με τα 2500 στρέμματα δενδροκαλλιεργειών, εκ των οποίων τα 1200 είναι κερασιές», επεσήμανε ο κ. Ασφαλτίδης , προσθέτοντας ότι «η νέα γεφυροπλάστιγγα, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στην τελευταία συγκομιδή των μήλων».
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Εγκαίνια νέας γεφυροπλάστιγγας στην Εορδαία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: