ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Υποψήφια Βουλευτής με την Ελληνική Λύση η Γεωπόνος ΤΕ Δήμητρα ΤρεμπελήΥποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου στον Νομό Ημαθίας θα είναι η M.Sc. Γεωπόνος ΤΕ Δήμητρα Τρεμπελή.
Η κα Τρεμπελή είναι Πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης & Πτυχιούχος της ΑΣΠΑΙΤΕ , επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από την Γεωπονική Σχολή του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Επιπρόσθετα είναι Αναπ. Γραμματέας του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Γεωπόνων.


Την υποψηφιότητα της ανακοίνωσε με σχετική ανάρτηση στο facebook :

''Μετά από ώριμη σκέψη και σύμφωνα με την δύσκολη εποχή που διανύει ο Ελληνικός λαός και συγκεκριμένα η ιδιαίτερη πατρίδα μας σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις βουλευτικές εκλογές 2019 με την Ελληνική Λύση με πρόεδρο τον Κυριάκο Βελόπουλο. 
Θα δοθεί σύντομα στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέντευξη μου εφ' όλης της ύλης για την συμμετοχή μου και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης. 
Ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος θα ανακοινώσει επίσημα τους υποψήφιους στην ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:00 πμ στην αίθουσα SALA στην Ελιά Βέροιας. 
Σας προσκαλούμε να στηρίξουμε μαζί την προσπάθεια μας για μια καλύτερη Ελλάδα''.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Υποψήφια Βουλευτής με την Ελληνική Λύση η Γεωπόνος ΤΕ Δήμητρα Τρεμπελή Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:23 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: