ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κίνδυνος να είναι μη επιλέξιμες στο νέο ΟΣΔΕ- Σε εκκρεμότητα δασικές εκτάσεις για πληρωμές σε Λάρισα- Μαγνησία


Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού κ. Αραχωβίτη, μετά τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ότι οι εκκρεμότητες με τους δασικούς χάρτες θα μπουν σε ένα οδικό χάρτη για να πληρωθούν μέχρι την άνοιξη και τις αντίστοιχες διαβεβαιώσεις του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκη ότι η εξέταση των φακέλλων από τις δασικές υπηρεσίες και η πληρωμή κυλά ομαλά, εντούτους παραμένουν πολλά προβλήματα.

Μέχρι το Φεβρουάριο είχαν πληρωθεί οι αναδασμοί και οι εξαγορές με κυρώσεις, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην επόμενη πληρωμή μετά τις 26 Μάρτη με τη συνδεδεμένη βαμβακιού, θα πληρωθούν και τα υπόλοιπα της ενιαίας, αλλά και νιτρορύπανση, βιολογικά κλπ. Εκτιμάται πως από τις 3500 εκκρεμείς υποθέσεις με δασικούς σε Λάρισα και Μαγνησία, έχουν δρομολογηθέι περίπου 2500 με 3000 ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα τα δασικά και τα καστανοπερίβολα (περί τις 500 με 1000 περιπτώσεις).

Για τις συγκεκριμένες ωστόσο εκτάσεις πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα και με τη σύνταξη του νέου ΟΣΔΕ, αφού προς το παρόν εμφανίζονται ως μη επιλέξιμες δασικές και όχι αγροτικές εκτάσεις.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κίνδυνος να είναι μη επιλέξιμες στο νέο ΟΣΔΕ- Σε εκκρεμότητα δασικές εκτάσεις για πληρωμές σε Λάρισα- Μαγνησία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: