ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το ΝΑΤΟ κατηγορεί το ΑΚΚΕΛ για fake news


Μέχρι και το ΝΑΤΟ ασχολήθηκε με το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα, το ΑΚΚΕΛ. Χωρίς καμία υπερβολή. Η ΝΑΤΟϊκή Ένωση του Καναδά (NATO Association of Canada) μας «έκανε την τιμή» και αναφέρθηκε σε δηλώσεις του προέδρου Βάκη Τσιομπανίδη στην Ρώμη τον Φεβρουάριο με την ανακήρυξη της δημιουργίας της ευρωπαϊκής Ομάδας. Σχηματίστηκε από το ιταλικό Κίνημα 5 Αστέρων, το ΑΚΚΕΛ και άλλα τρία ευρωπαϊκά κόμματα για να λειτουργήσει επίσημα μετά από τις εκλογές του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Φυσικά διευρυμένη και με ευρωβουλευτές άλλων χωρών. 

Οι δηλώσεις του προέδρου, κατά τη διάρκεια της επίσημης ομιλίας του, παραποιήθηκαν χωρίς να ρίχνουμε το φταίξιμο «στην μετάφραση» διότι η ομιλία του προέδρου του ΑΚΚΕΛ είχε δοθεί από πριν και είναι απίθανο να έγινε λάθος στην μετάφραση. 

Σε διαδικτυακό άρθρο με τίτλο «2019 European Parliament Elections: Competing Visions for the Future» ο ΝΑΤΟϊκός οργανισμός του Καναδά παρουσιάζει ψευδώς ότι ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ δήλωσε «Η Ελλάδα είναι κατεχόμενο έθνος όπως στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με μοναδική διαφορά ότι τώρα είναι κατεχόμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ». Η ακριβής διατύπωση στην ομιλία του προέδρου, ήταν «…τώρα είµαστε κατεχόµενοι ακόµη και από συµφέροντα σε χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στο ΝΑΤΟ». Υπάρχει μεγάλη διαφορά διότι αναφέρθηκε σε ανήθικα, άνομα και εγκληματικά συμφέροντα που λειτουργούν ελεύθερα μέσα σε ΝΑΤΟικές χώρες κατά του ελληνικού λαού. Δεν ανέφερε ότι οι λαοί των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ κατέχουν την Ελλάδα όπως οι Ναζί στην πρώτη Κατοχή. Είναι καραμπινάτη αλλοίωση. 

Όλη η σχετική παράγραφος της ομιλίας ήταν: «Ήδη η Ελλάδα δεν έχει εθνική κυριαρχία, όπως έχει αναφερθεί και δηµοσίως πολλές φορές κυρίως το 2018, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα πανηγύριζε λέγοντας ότι τον Αύγουστο του 2018 µε την δική της διακυβέρνηση η Ελλάδα θα αποκτήσει πάλι πίσω την εθνική της κυριαρχία. ∆ηλαδή παραδεχόταν ότι δεν έχουµε εθνική κυριαρχία τουλάχιστον δεν θα είχαµε µέχρι τον Αύγουστο του 2018. Για να δούµε την ψυχρή πραγµατικότητα χωρίς να προσπαθούµε να την χρωµατίσουµε όµορφα µε κοµµατικά χρώµατα των καθεστωτικών πολιτικών κοµµάτων, η γεωγραφική περιοχή που είναι γνωστή ως Ελλάδα δεν συνιστά γεωγραφική περιοχή ανεξάρτητης και κυρίαρχης χώρας που είναι µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ κλπ, αλλά αποτελεί κατεχόµενη περιοχή όπως ήταν στον Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο µε την γερµανική Κατοχή, µε τη διαφορά ότι τώρα είµαστε κατεχόµενοι ακόµη και από συµφέροντα σε χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στο ΝΑΤΟ». 

Στο άρθρο του καναδικού ΝΑΤΟϊκού φορέα το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζεται επικριτικά μέσα σε αρνητική ατμόσφαιρα στην οποία το άρθρο αφήνει να αιωρείται αντίληψη «ακραίων» χωρίς όμως να αποδεικνύει ή να ανασκευάζει κάτι «κακό» που έκανε το ΑΚΚΕΛ. Απλώς κατασκευάζει αρνητική ατμόσφαιρα σαν να λέει «Μακριά από αυτούς» αλλοιώνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις του ΑΚΚΕΛ. 

Τώρα που κατέπεσε ακόμη και στις ΗΠΑ η φάρσα περί δήθεν «ρωσικής εμπλοκής» στις εκλογές, που πέταξαν από την εξουσία το «Σύστημα Χίλαρυ», κατέπεσε και η συκοφαντική εκστρατεία λάσπης που εξαπολύθηκε και στην Ελλάδα. Μας είπαν ότι χρηματοδοτούμαστε από την Ρωσία και άλλα, όπως έκαναν και σε άλλους συμπολίτες στην Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη και τώρα και αυτή η φάρσα κατέπεσε. 

Τι έγινε; Μέχρι τον Καναδά έφτασαν τα ναζιστικά γκαιμπελιστάκια για να επιστρατεύσουν κοτζάμ ΝΑΤΟ και να συνεχίσουν; 

Αν το διεφθαρμένο καθεστώς χρειάζεται το ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει το ΑΚΚΕΛ, τότε είμαστε δυνατοί, πάμε καλά.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το ΝΑΤΟ κατηγορεί το ΑΚΚΕΛ για fake news Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: