ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Β.Κοκκαλης: Εξέταση της αποπληρωμής των 1774 βαμβακοπαραγωγών που έμειναν εκτός συνδεδεμένης ενίσχυσης


Την εξέταση αποπληρωμής των 1774 βαμβακοπαραγωγών που έμειναν εκτός συνδεδεμένης ενίσχυσης σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειος Κόκκαλης χθες στη Βουλή. 

Ο κ. Κόκκαλης μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά με τους 770 βαμβακοπαραγωγούς στην περιοχή του Έβρου και της Ροδόπης που έμειναν εκτός συνδεδεμένης ενίσχυσης, τόνισε ότι «από προχτές ο ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ΕΛΓΑ συνεργάζονται για να αποπληρωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των εναπομεινάντων βαμβακοπαραγωγών σε όλη τη χώρα». 

Ο κ. Κόκκαλης, μιλώντας στην «ΥΧ» ανέφερε ότι «οι παραγωγοί που πέρασαν την παραγωγή μέσω ομάδων παραγωγών θα πληρωθούν όλοι, ενώ για τους υπόλοιπους θα πληρωθεί η πλειοψηφία. 

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν για παράδειγμα 100 βαμβακοπαραγωγοί της Λάρισας» τόνισε. Σύμφωνα με τον ίδιο η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο στην επόμενη πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ.Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr


eleftheria.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Β.Κοκκαλης: Εξέταση της αποπληρωμής των 1774 βαμβακοπαραγωγών που έμειναν εκτός συνδεδεμένης ενίσχυσης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: