ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κεραμέως: Δεν θα υλοποιήσουμε σχέδια που υπονομεύουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση«Η απάντηση του υπουργείου Παιδείας στις καταγγελίες του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τον τρόπο που επιχειρείται η νέα αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου μόνο διάψευση δεν μπορεί να θεωρηθεί», τονίζει η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, ανταπαντώντας στην χθεσινή ανακοίνωση -απάντηση του υπουργείου σχετικά με το «τελεσίγραφο» του υπ. Παιδείας προς το Πανεπιστήμιο Πατρών ότι δεν θα ιδρυθεί Νομική και Γεωπονική εάν δεν γίνει η συγχώνευση με το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας.

«Η στάση του κ. Γαβρόγλου αποκαλύπτει, με τον πιο εύγλωττο τρόπο, αφενός ότι η διαδικασία αναδιάταξης του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας αποτελεί προϊόν μικροπολιτικής στόχευσης και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, αφετέρου ότι η συναίνεση, την οποία ο ίδιος ο Υπουργός επικαλείται σε κάθε του βήμα, πάει περίπατο όταν οι συνομιλητές του διαφωνούν» υπογραμμίζει η Νίκη Κεραμέως, και τονίζει: 

«Η Κυβέρνηση και σε αυτή την περίπτωση θα πορευθεί μόνη της και θα κριθεί για τις επιλογές της. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να υλοποιήσει τα σχέδια της που υπονομεύουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση».


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κεραμέως: Δεν θα υλοποιήσουμε σχέδια που υπονομεύουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: