ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στη δημοσιότητα το ψήφισμα για την Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων


«Είμαστε στο πλευρό των 800 άμεσα εργαζομένων και των οικογενειών τους που ζούνε από τη λειτουργία του εργοστασίου. 

Είμαστε δίπλα στο πλήθος των εταιριών, κατά κύριο λόγο μελών μας, που έμμεσα προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στο εργοστάσιο, ως προμηθευτές ή εργολάβοι» τονίζεται στο ψήφισμα των φορέων της Καβάλας που συμμετείχαν στη συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε το τοπικό Επιμελητήριο, για την εύρυθμη λειτουργία της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Η Βιομηχανία, δηλώνουν, χρόνια τώρα, προσφέρει εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε πολίτες της ευρύτερης περιοχής και είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες που συμβάλει στην επιχειρηματικότητα και λένε όχι στην οικονομική υποβάθμιση του νομού και στη φτωχοποίηση της κοινωνίας της Καβάλας. 

«Μέχρις ότου η Δικαιοσύνη, ανεπηρέαστη και απερίσπαστη, καταλήξει στην απόφαση της, δεν θα πρέπει το ζήτημα αυτό να οδηγεί σε λειτουργικά προβλήματα και κυρίως δεν πρέπει και δεν μπορεί να οδηγήσει στο κλείσιμο του εργοστασίου» συμπληρώνουν χαρακτηριστικά.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στη δημοσιότητα το ψήφισμα για την Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: