ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δύο τροπολογίες του ΚΚΕ υπέρ της ενίσχυσης των αγροτοκτηνοτρόφων για το αγροτικό πετρέλαιο & το ρεύμαΔύο τροπολογίες υπέρ της ενίσχυσης των αγροτοκτηνοτρόφων κατέθεσαν δέκα βουλευτές του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και ο Γ. Λαμπρούλης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις τροπολογίες, μαζί με την αιτιολόγησή τους:

- Χορήγηση ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό σε δικαιούχους τιμολογίου αγροτικού ρεύματος λόγω υψηλού κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων. Καθώς το συγκεκριμένο μέτρο ενίσχυσης για τους αγρότες-καταναλωτές αγροτικού ρεύματος είναι αναγκαίο για να μειωθεί το κόστος άρδευσης, το οποίο είναι μεγάλο και επιβαρύνει υπέρμετρα το κόστος παραγωγής του Έλληνα αγροτοκτηνοτρόφου.

- Επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες. Το συγκεκριμένο μέτρο επιστροφής φόρου στους αγρότες είναι αναγκαίο για να μειωθεί το κόστος παραγωγής, το οποίο είναι μεγάλο και επιβαρύνει υπέρμετρα τον Έλληνα αγροτοκτηνοτρόφο. Η επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού είναι μικρή σε σχέση με την επιβάρυνσή του από αντίστοιχες φοροελαφρύνσεις που ισχύουν για άλλους “επαγγελματίες” (εφοπλιστές, αεροπορικές εταιρείες κ.λπ.).


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δύο τροπολογίες του ΚΚΕ υπέρ της ενίσχυσης των αγροτοκτηνοτρόφων για το αγροτικό πετρέλαιο & το ρεύμα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: