ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα μαϊμού αγροτικά κόμματα δεν έχουν σχέση με το γνήσιο ΑΚΚΕΛ

 
Ανακοίνωση ΑΚΚΕΛ
Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την ύπουλη προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων από κατασκευασμένα υποτιθέμενα αγροτικά κόμματα που έχουν ανακαλυφθεί ξαφνικά και έχουν ριχτεί στον πολιτικό στίβο για να παραπλανήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους και να παρεμποδίσουν την εκλογική πορεία του ΑΚΚΕΛ ενόψει των Ευρωεκλογών.

Το ΑΚΚΕΛ ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες και τους δημοσιογράφους ότι εμφανίστηκαν και γίνεται προσπάθεια να ενεργοποιηθούν κόμματα τα οποία υποτίθεται ότι σχετίζονται με τον αγροτικό κόσμο αλλά στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν για πάρα πολλά χρόνια. Ένα από αυτά που οι καθεστωτικοί πάνε να αναβιώσουν είναι το Αγροτικό Κόμμα Ελλάδος ΑΚΕ το οποίο δεν έχει κατέβει σε εκλογές από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κυριολεκτικά. Άλλο είναι κάποιο Αγροτικό Εργατικό Κόμμα.

Τονίζουμε ότι ο φερόμενος ως Πρόεδρος τέτοιων ασπόνδυλων κομματικών μορφωμάτων είναι ο υπαρχηγός του Ντάλιου (καμία σχέση µε αγρότες) ο οποίος το 2015 είχε κλέψει τον φάκελο συμμετοχής στις εκλογές και δεν κατέβηκε το ΑΚΚΕΛ στις εκλογές.

Το σημερινό καθεστώς στην Ελλάδα που έχει ρίξει τη χώρα στην κόλαση των μνημονίων και της ξένης κατοχής χρησιμοποιεί αυτά τα κόμματα για να κλέψει ψήφους από το ΑΚΚΕΛ διότι αυτά τα κόμματα δεν έχουν καθόλου αγρότες και ουσιαστικά είναι κόμματα σφραγίδες τα οποία βρίσκονται υπό τον έλεγχο ανθρώπων του καθεστώτος. Δίνουν χρήματα σε έμπρακτα δηλωμένους εχθρούς του ΑΚΚΕΛ για να εξαπατήσουν αγρότες, κτηνοτρόφους αλλά και άλλους πολίτες αφού είμαστε πολυσυλλεκτικό κόμμα. Αγοράζουν επίσης στημένες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα που λειτουργεί με διαφάνεια και τιμιότητα χωρίς να χρηματοδοτείται από μαύρα κονδύλια του καθεστώτος της διαπλοκής και της διαφθοράς και δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα καθεστωτικά κατασκευάσματα που αποσκοπούν στην κλοπή της ψήφου των Ελλήνων πολιτών. Έχει συμμαχία με το ιταλικό Κίνημα 5 Αστέρων για κοινό σχηματισμό Ευρωπαϊκής Ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τρία άλλα (στην αρχή) ευρωπαϊκά κόμματα. 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τα μαϊμού αγροτικά κόμματα δεν έχουν σχέση με το γνήσιο ΑΚΚΕΛ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:22 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: