ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πληρώνεται η συνδεδεμένη των σπόρων σποράς πριν το Πάσχα


Ερωτηματικό η πληρωμή μέχρι 15 Απριλίου των κομμένων από συνδεδεμένη βάμβακος
Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και προφανώς εντός της Μεγάλης Εβδομάδος αναμένεται να πιστωθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση έτους 2019 για τους σπόρους σποράς, στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το ύψος της ενίσχυσης θα κυμανθεί στα 25 ευρώ το στρέμμα περίπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ήδη εξοφλήσει τις συνδεδεμένες για όσπρια, ψυχανθή, καρπούς με κέλυφος, μήλα, σπαράγγια, σκληρό σιτάρι, καθώς επίσης και την ειδική ενίσχυση βάμβακος.

Μαζί με τη συνδεδεμένη σπόρων σποράς αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να πληρωθούν και οι συνδεδεμένες βιομηχανικής ντομάτας (69 ευρώ), και ροδάκινων προς χυμοποίηση (15 ευρώ). Αν αυτό δεν γίνει εφικτό, θα περιληφθούν σε επόμενο πακέτο πληρωμών, που προγραμματίζεται για το Μάιο και αφορά το ρύζι, τα πορτοκάλια προς χυμοποίηση, την Κορινθιακή σταφίδα και τα ζωικά.

Ερωτηματικό παραμένει έως ώρας τι θα γίνει με τους απλήρωτους της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος (πάνω από 2.000 άτομα σε όλη τη χώρα) κι αν θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις από πλευράς ΥπΑΑΤ για πληρωμές έως τις 15 του μήνα...

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Πληρώνεται η συνδεδεμένη των σπόρων σποράς πριν το Πάσχα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: