ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Υποψηφιος ευρωβουλευτης του ΑΚΚΕΛ απο τον χωρο της ναυτηλίας ο Κωστας Διβερης


Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΑΚΚΕΛ από τον χώρο της ναυτιλίας ο Κώστας Διβερης
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ I. ΔΙΒΕΡΗ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΙΑ 

- Εμπειρία διαχείρισης έργου για εξαιρετικά απαιτητικά έργα ναυτιλίας  (συμπεριλαμβανομένης της Λειτουργίας και Διαχείρισης Ναυτιλιακών  Εταιρειών), καθώς και έργα Ναυτιλίας που απαιτούν την υποστήριξη των  εφοδιαστικών και αεροπορικών υπηρεσιών.
- Ικανότητα υποδειγματικής ηγεσίας, διαχείριση ομάδων και οργανωτικές δεξιότητες στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τις ναυτιλιακές  επιχειρήσεις.
- Εκτενή συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια και ομιλίες στενά συνδεδεμένες με  την χρηματοδότηση της ναυτιλίας, την διαχείριση χρόνου, τις  χρηματιστηριακές αγορές, τις ασφαλιστικές υπηρεσίες, την επίλυση των  προβλημάτων που προκαλούν οι πειρατές.
- Εμπεριστατωμένη κατανόηση μέσω του ακαδημαϊκού υπόβαθρου και της  εμπειρίας που έχει αποκτηθεί για το σύνολο του τρόπου λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • Σεπτέμβριος 2013 ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Εξετάσεις κατάρτισης που διεξάγονται από την Τράπεζα της Ελλάδος για όποιον επιθυμεί να λάβει το πιστοποιητικό των απαραίτητων γνώσεων να ενεργεί ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και να είναι ικανός να προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Μάιος 2010 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ Σεμινάριο που οργανώθηκε από το Κολλέγιο Νέας Υόρκης στην  Αθήνα και στο οποίο αναλύθηκε ο τρόπος επίλυσης του προβλήματος και δόθηκαν οι απαραίτητες καθοδηγήσεις.
  • Μάρτιος 2006 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣΣεμινάριο που οργανώθηκε από το Τμήμα Σεμιναρίων της εφημερίδας Ναυτεμπορικής, αναλύοντας τον τρόπο λειτουργίας αυτού το εργαλείου στην θεωρία και στην πράξη.
  • Οκτώβριος 2005 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΧΡΗΜ/ΣΗ Ημερίδα που οργανώθηκε από το περιοδικό Marine Μoney, στο οποίο οι συμμετέχοντες και οι ομιλητές καλύπτουν την την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.
  • 07.1995 – 05.1996 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ GUILDHALL ΛΟΝΔΙΝΟ (Η.Β.)
  • (Π.Ε.Λ.Ν.Ε.) Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης στην Εμπορική Λειτουργία των Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων.
  • Απρίλιος 1992 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ Πτυχίο στην Διεύθυνση και Οργάνωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
  • Απρίλιος 1990 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Σεμινάριο που οργανώθηκε από την Morax S.A., στην θεωρία και στην πράξη τον τρόπο με τον οποίον λειτουργούν οι χρηματιστηριακές αγορές, θεμελιακά και τεχνικά.
- Εμπειρία διαχείρισης έργου για εξαιρετικά απαιτητικά έργα ναυτιλίας (συμπεριλαμβανομένης της Λειτουργίας και Διαχείρισης Ναυτιλιακών Εταιρειών), καθώς και έργα Ναυτιλίας που απαιτούν την υποστήριξη των εφοδιαστικών και αεροπορικών υπηρεσιών.
- Ικανότητα υποδειγματικής ηγεσίας, διαχείριση ομάδων και οργανωτικές δεξιότητες στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.
- Εκτενή συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια και ομιλίες στενά συνδεδεμένες με την χρηματοδότηση της ναυτιλίας, την διαχείριση χρόνου, τις χρηματιστηριακές αγορές, τις ασφαλιστικές υπηρεσίες, την επίλυση των προβλημάτων που προκαλούν οι πειρατές.
- Εμπεριστατωμένη κατανόηση μέσω του ακαδημαϊκού υπόβαθρου και της εμπειρίας που έχει αποκτηθεί για το σύνολο του τρόπου λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Υποψηφιος ευρωβουλευτης του ΑΚΚΕΛ απο τον χωρο της ναυτηλίας ο Κωστας Διβερης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: