ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Καλαμάτας: 10 με 19 Μαΐου η Ανθοκομική έκθεση στο Πάρκο Σιδηροδρόμων ΚαλαμάταςΑπό τις 10 έως τις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας η 8η Ανθοκομική Εκθεση του δήμου.

Στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης θα βρεθούν η μελισσοκομία, τα μελισσοκομικά φυτά και οι κίνδυνοι μείωσης των μελισσοσμηνών.

Αναμένεται να μετάσχουν φυτωριούχοι, παραγωγοί ανθοκομικών και λαχανοκομικών ειδών, ανθοπωλεία, γεωπονικά καταστήματα, εταιρείες με αγροτικά μηχανήματα. 
Το κοινό θα μπορέσει να δει από κοντά καλλωπιστικά φυτά (δένδρα, θάμνους, πολυετή, κονδυλώδη, βολβώδη, ετήσια ανθόφυτα), οπωροφόρα, φιντάνια λαχανοκομικών, γλαστρικά (πλαστικά και κεραμικά), φυτοχώματα, λιπάσματα, σπόρους φυτών, βιολογικά σκευάσματα φυτοπροστασίας και λίπανσης, αρδευτικά υλικά κήπου (εκτοξευτές και σταλάκτες νερού, σωλήνες, ηλεκτροβάνες, προγραμματιστές άρδευσης), κατασκευές κήπου (πλαίσια, πέργκολες, δάπεδα, καθιστικά, περιφράξεις, πασσάλους), αγροτικά μηχανήματα, εργαλεία και μηχανήματα κήπου.
Ωρες λειτουργίας: Από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 έως τις 11 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Εκθεσης θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις συλλόγων χρηστών βαγονιών και συλλόγων εθελοντών, με ενημέρωση των δημοτών για τις δράσεις τους και επίδειξη των βαγονιών που τους έχουν παραχωρηθεί από το δήμο.

Ακόμη, μουσικές παραστάσεις και εκδηλώσεις χορωδιών.

Θα λειτουργούν περίπτερα φορέων, μεταξύ των οποίων και της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών του Δήμου Καλαμάτας.

Θα δοθούν διαλέξεις για θέματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος, και τα πρωινά θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα, δραστηριότητες, βιωματικά και εικαστικά εργαστήρια από το δήμο και φορείς, για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δήμος Καλαμάτας: 10 με 19 Μαΐου η Ανθοκομική έκθεση στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: