ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Διυπουργική σύσκεψη(Σπιρτζης- Γαβρόγλου-Αραχωβίτης) για το ΠΔ 99/05-11-2018 & τα επαγγελματικά δικαιώματα των Διπλ. Μηχανικών....

 
Ακολουθεί σημαντική ενημέρωση, που αφορά το σύνολο του γεωτεχνικού κλάδου, από τον Υπουργό Επικρατείας, Χρήστο Βερναρδάκη, σχετικά με τη διυπουργική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το Π.Δ. 99/05-11-2018 και τα επαγγελματικά δικαιώματα των Διπλωματούχων Μηχανικών.

Αθήνα, 9 Μαΐου 2019

Θέμα: «Διυπουργική σύσκεψη με αντικείμενο το ΠΔ 99/05-11-2018 όπου καθορίζονται τα επαγγελματικά δικαιώματα των Διπλ. Μηχανικών».

Σήμερα ημέρα Πέμπτη 09-05-2019 πραγματοποιήθηκε διυπουργική σύσκεψη με συμμετοχή των Υπουργών Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, Υποδομών & Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Ηλία Γεωργαντά, καθώς και συνεργατών των αντίστοιχων Υπουργείων, με αντικείμενο το ΠΔ 99/05-11-2018 όπου καθορίζονται τα επαγγελματικά δικαιώματα των Διπλ. Μηχανικών.

Κατά την σύσκεψη διαπιστώθηκαν κάποιες αλληλοεπικαλύψεις επαγγελματικών δικαιωμάτων, με αντίστοιχα άλλων επαγγελματικών κατηγοριών συναφούς αντικειμένου και αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδας εργασίας η οποία θα εισηγηθεί κατόπιν επεξεργασίας, την άμεση διόρθωση των αστοχιών και αλληλοεπικαλύψεων.
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Διυπουργική σύσκεψη(Σπιρτζης- Γαβρόγλου-Αραχωβίτης) για το ΠΔ 99/05-11-2018 & τα επαγγελματικά δικαιώματα των Διπλ. Μηχανικών.... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: