ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Την Τετάρτη τα εγκαίνια του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.)


Την Τετάρτη τα εγκαίνια του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.)  - Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια (εορταστική εκδήλωση) για την έναρξη λειτουργίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.), παρουσία του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, του Αναπλ. υπουργού Κώστα Φωτάκη, καθώς και του Γενικού Γραμματέα Ηλία Γεωργαντά, στην έδρα του Πανεπιστημίου, στο Ηράκλειο (κεντρική είσοδος του Ιδρύματος).

Η εκδήλωση αυτή, σύμφωνα με την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, αποτελεί την πρώτη μιας σειράς δράσεων εξωστρέφειας και νέας γνωριμίας της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. με την τοπική κοινωνία της Κρήτης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κρήτης που λειτουργούν Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το 24ο Πανεπιστήμιο της χώρας, ιδρύθηκε με το νόμο 4610/2019 (ΦΕΚ 70/ τ. Α/ 7-5-2019).

Το νεοσύστατο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο φέρει μια ιστορία περίπου 40 ετών, αυτήν του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, το οποίο έπαψε πλέον να υφίσταται.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Την Τετάρτη τα εγκαίνια του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: