ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Επιστολή Α. Μιχαηλίδη προς τα Υπουργεία Εσωτερικών & Περιβάλλοντος & Ενέργειας για τα τηγανέλαια στη Λαγκάδα


Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Φάμελλο έστειλε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, αναφορικά με το ζήτημα της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση φυτικών ελαίων στη Λαγκάδα.

Στη επιστολή του ο Α. Μιχαηλίδης αναφέρεται στα προβλήματα που έχουν ήδη αναδειχθεί γύρω από την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (μη συνυπολογισμός αρνητικής γνωμοδότησης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μη διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης), επισημαίνει τον μαζικό και κάθετο χαρακτήρα της αντίθεσης της τοπικής κοινωνίας στην προοπτική μιας τέτοιας μονάδας στην περιοχή τους, και ζητεί από τους Υπουργούς την αναστολή της έγκρισης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των διαδικασιών υλοποίησης της εν λόγω επένδυσης.

Ο βουλευτής θα επιδιώξει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς προκειμένου να τους εκθέσει και από κοντά τα προβλήματα που εγείρονται από την αδειοδότηση μιας τέτοιας μονάδας.
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Επιστολή Α. Μιχαηλίδη προς τα Υπουργεία Εσωτερικών & Περιβάλλοντος & Ενέργειας για τα τηγανέλαια στη Λαγκάδα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: