ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τη χρήση των drones στη Γεωργία την Δευτέρα 20/05/19 στην Λάρισα


Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Χρήση των Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (drones) στη Γεωργία» διοργανώνει αύριο Δευτέρα 20 Μαΐου το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών (ΙΒΚΦ) του ΕΛΓΟ ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’.

Η ημερίδα, που θα διεξαχθεί από τις 11.30 έως τις 15.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο αγρόκτημα του Ινστιτούτου στη Λάρισα (Θεοφράστου 1), έχει ως στόχο την ενημέρωση των αγροτών, των γεωτεχνικών, του κοινού και των φορέων για θέματα εφαρμογών των σύγχρονων τεχνολογιών στη γεωργία, εφαρμογών γεωργίας ακριβείας με drones, για τους ψεκασμούς από αέρος, τα λογισμικά επεξεργασίας δεδομένων για γεωργικές εφαρμογές, τη χρήση των drones για την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς και θέματα πτήσεων και αδειοδοτήσεων.

Θα μιλήσουν ερευνητές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και εκπρόσωποι εταιρειών. Μετά το πέρας των σχετικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει επίδειξη των δυνατοτήτων και των λειτουργιών των drones στο πεδίο.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ημερίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τη χρήση των drones στη Γεωργία την Δευτέρα 20/05/19 στην Λάρισα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: