ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο:Εβδομάδα Erasmus+ για τον τουρισμό & την επιχειρηματικότητα


Ξεκίνησε χθες στο Ηράκλειο και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, η διεθνής εβδομάδα Erasmus+, στην οποία συμμετέχουν περίπου 35 μέλη εκπαιδευτικού προσωπικού από πανεπιστήμια χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κύριο αντικείμενο συζήτησης είναι η επιχειρηματικότητα και οι νέες τάσεις στον τουρισμό.

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες καθηγητές προέρχονται από τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών και θα δώσουν διαλέξεις σε σύγχρονα θέματα που αφορούν στην τουριστική διοίκηση και στην ανάπτυξη του τουρισμού στο διεθνές περιβάλλον.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η δημιουργία προϋποθέσεων συνεργασίας μεταξύ των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου και συναδέλφων από το εξωτερικό, καθώς και η ανάδειξη των επιτευγμάτων και των καλών πρακτικών που εφαρμόζονται στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, στόχος της εκδήλωσης είναι και η αμεσότερη και ουσιαστικότερη ενημέρωση των φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+. 

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι επισκέπτες καθηγητές θα παρουσιάσουν στην κοινότητα του Πανεπιστημίου τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από τα πανεπιστήμιά τους και θα παρέχουν πληροφόρηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα ενδιαφέρει τους φοιτητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο:Εβδομάδα Erasmus+ για τον τουρισμό & την επιχειρηματικότητα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: