ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΠΕΠΤΕΓ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ενημέρωση για τις Εκλογές της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019


Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, θα διεξαχθούν Πανελλαδικά οι εκλογές των Πτυχιούχων Γεωπόνων - μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ).

Στον Νομό Ευβοίας οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Χαλκίδα στην αίθουσα  της ΔΟΑΠΕΧ  στην Οδό Αβάντων 50, από τις 10:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6945306976/ 6980451016
Σημείωση: Στο εκλογικό κέντρο Χαλκίδας μπορούν να ψηφίσουν και οι Συνάδελφοι από τον Νομό Βοιωτίας.

Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ.)
Τοπικό Τμήμα Ευβοίας

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Πέρασαν δύο δύσκολα χρόνια, και παρά τα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, ο Κλάδος παρέμεινε ενεργός στις επάλξεις και συνέχισε την δημιουργική του πορεία...

Για να συνεχίσουμε όμως να είμαστε ενεργοί πρέπει όλοι να κινηθούμε συντεταγμένα προς τον κοινό μας στόχο :

Την ενδυνάμωση των συλλογικών οργάνων του κλάδου μας με τη συμμετοχή όλων, γιατί μόνο όταν είμαστε ενωμένοι η δύναμη μας ακούγεται και φαίνεται προς αυτούς που προσπαθούν να μας αποδυναμώσουν και να μας συρρικνώσουν.

Με συμμετοχή στα όργανα λειτουργίας και διοίκησης της ΠΕΠΤΕΓ, συνεργατική δουλειά, μέθοδο και στρατηγική θα επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η μαζική συμμετοχή, είναι το κλειδί. Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας και ο κάθε ένας από εμάς.

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Στις 23 Ιουνίου 2019 ψηφίζουμε για το νέο Κ.Δ.Σ. και τα νέα Δ.Σ. των Τμημάτων της ΠΕΠΤΕΓ. Η παρουσία μας στις συλλογικές διαδικασίες, είναι η μόνη εγγύηση που μπορεί να οδηγήσει στην άρση των αδικιών σε βάρος μας και να μας φέρει αυτά που διεκδικούμε.

Το απερχόμενο Κ.Δ.Σ. απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, όχι μόνο να προσέλθουν ως ψηφοφόροι ΑΛΛΑ και ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ για τις θέσεις των μελών του ΚΔΣ των Περιφερειακών Τμημάτων.

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Ας σταματήσουμε να περιμένουμε τον άλλον να μας λύσει το πρόβλημά, διότι θα περιμένουμε για πολύ. Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας και κάθε τι θετικό που επιτυγχάνεται μας ευνοεί όλους.

Και σε αυτές τις Εκλογές, θα καταρτιστεί ένα κοινό ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, γιατί τα προβλήματά μας είναι υπερκομματικά. Κανένα κόμμα μέχρι σήμερα δεν έλυσε τα προβλήματα μας. Και ούτε θα τα λύσει. Το απέδειξε η μέχρι σήμερα εμπειρία μας.

Συνάδελφοι– Συναδέλφισσες,


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

ΤΩΝ Τ.Ε. ΓΕΩΠΟΝΩΝ THN KYPIAKH στις 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 !!!

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΠΤΕΓ

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ !!!

ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΠΤεΓ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ !!!
ΠΕΠΤΕΓ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ενημέρωση για τις Εκλογές της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: