ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιοδεία Βαγγέλη Αποστόλου στα χωριά της περιοχής ΔιρφύωνΕπίσκεψη σε πολλά χωριά της περιοχής Διρφύων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της ερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.


 

Ειδικά στη συνάντηση με κατοίκους της Στενής έγινε μια διεξοδική συζήτηση για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε και στις δυνατότητες της περιοχής, με χαρακτηριστικότερη αυτή της ανάπτυξης του αγροτουρισμού, μια ειδική μορφή τουρισμού υπαίθρου, που μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υποδοχής και φιλοξενίας ή και εστίασης, που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή, αλλά και µε τη λαϊκή παράδοση και την πολιτιστική του κληρονομιά. Μπορούμε λοιπόν να έχουμε στην περιοχή συμπληρωματικά με την υπάρχουσα δραστηριότητα κι αυτή τη μορφή τουρισμού, που πρόσφατα θεσμοθετήθηκε για να μπορεί και να χρηματοδοτείται.

Επίσης με πρόσφατη ρύθμιση λύθηκε το πρόβλημα των δασωμένων αγρών της περιοχής. Εκτάσεις μέχρι 30 στρέμματα ανεξάρτητα αν σήμερα έχουν την μορφή του δάσους, αν το 1945 είχαν αγροτική μορφή έχουν το δικαίωμα να μετατραπούν σε αγροτικές. 

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Περιοδεία Βαγγέλη Αποστόλου στα χωριά της περιοχής Διρφύων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:42 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: