ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πρόγραμμα συλλογής κενών συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει τους παραγωγούς και το ευρύτερο κοινό για την έναρξη του νέου πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Κενών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στην Π.Ε. Λάρισας, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας (Ε.ΣΥ.Φ.), τους Δήμους της Π.Ε. Λάρισας, τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας και την Ένωση Καταστηματαρχών Γεωργικών Φαρμάκων της Π.Ε. Λάρισας. 

Η συλλογή των κενών συσκευασιών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ: 21 Ιουνίου, ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: 26 Ιουνίου, ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ: 9, 10 και 11 Ιουλίου, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: 24 Ιουνίου, ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ: 1 Ιουλίου, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: 27 Ιουνίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία στα τηλέφωνα 2413-511119 (κ. Σταυρίδη) και 2413-511143 (κα Τριανταφύλλου), 2413-511181 (κα. Εξάρχου) και στους γεωπόνους των γεωτεχνικών υπηρεσιών των Δήμων.


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr


eleftheria.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitterΠρόγραμμα συλλογής κενών συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: