ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση Βαγγέλη Αποστόλου με τους εργαζόμενους στην εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε. στα Πολιτικά ΜεσσαπίωνΣυνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου με τους εργαζόμενους στην εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε. στα Πολιτικά Μεσσαπίων. 

Πρόκειται για μια τοπική εταιρεία που απασχολεί στη περιοχή 180 άτομα, με κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ και με εξαγωγές που φτάνουν στο 90% των προϊόντων της. Τα βασικά της προϊόντα είναι τα έτοιμα γεύματα, με κυριότερο τα ντολμαδάκια. Η αύξηση της προστιθέμενης αξίας για τη χώρα μας, μέσα από τέτοιες μεταποιητικές επιχειρήσεις, που στηρίζονται στην ποιότητα, χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και προσφέρουν θέσεις εργασίας αποτελεί στρατηγική στόχευση για το ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο μάλλον όταν διασφαλίζουν και ικανοποιητική απασχόληση τόσο στη μεταποίηση, όσο και στην αγροτική δραστηριότητα της περιοχής, με την παραγωγή των απαραίτητων πρώτων υλών.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Συνάντηση Βαγγέλη Αποστόλου με τους εργαζόμενους στην εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε. στα Πολιτικά Μεσσαπίων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:40 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: