ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Β. Αποστόλου: Το συνεταιρίζεσθαι στον αγροτικό χώρο προσφέρει και στην απασχόληση


Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΑΓΡΟΖΩΗΣ Α.Ε., θυγατρικής της συνεταιριστικής επιχείρησης ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε. πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε με το Δ.Σ. της εταιρείας για την πορεία της και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για την απασχόλησή τους και το μέλλον των εργασιακών τους σχέσεων.

Η λειτουργία του συνεταιριστικού κινήματος στη περίπτωση της ΠΙΝΔΟΥ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για το κλάδο της πτηνοτροφίας, όχι μόνο γιατί συμμετέχει ενεργά στην κάλυψη μεγάλου μέρους των αναγκών της χώρας σε κρέας πουλερικών, αλλά και γιατί συμβάλλει στην απασχόληση. Πόσο μάλλον η ΑΓΡΟΖΩΗ Α.Ε., που ξαναζωντάνεψε και τις εγκαταστάσεις του πρώην Συνεταιρισμού Νέας Αρτάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση στήριξε κάθε οικονομική προσπάθεια στο χώρο και θα συνεχίσει να στηρίζει με το πρόγραμμά του. Είναι το μόνο που δίνει αισιόδοξες προοπτικές, τόσο στον αγροτικό τομέα, όσο και στην απασχόληση.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Β. Αποστόλου: Το συνεταιρίζεσθαι στον αγροτικό χώρο προσφέρει και στην απασχόληση Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:08 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: