ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κορυφώνεταιη διαμάχη μεταξύ των αδελφών Δομαζάκη για το μέλλον της Creta Farms


Κορυφώνεται  στο Ρέθυμνο η διαμάχη μεταξύ των αδελφών Δομαζάκη για το μέλλον της Creta Farms. Ποια είναι τα νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Ελάχιστες ώρες μετά την δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Δομαζάκη για την Creta Farms και την απάντηση της εταιρείας σχετικά με τις απαιτήσεις του, έφθασε η στιγμή που οι αδελφοί Μανώλης και Κώστας Δομαζάκης να συγκρουστούν στα πλαίσια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται σήμερα στην έδρα της εταιρείας.

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες το τελευταίο 24ωρο καθώς χθες το μεσημέρι ο Κώστας Δομαζάκης παρουσίασε στην Εθνική Τράπεζα (σ.σ. την τράπεζα που εκπροσωπεί και τις υπόλοιπες πιστώτριες τράπεζες της Creta Farms) τον στρατηγικό επενδυτή που επιθυμεί να επενδύσει 15 εκατ. ευρώ στην εταιρεία. Πρόκειται για τον κ. Θεόδορο Δούζογλου ο οποίος μας συστήθηκε πριν από μερικά χρόνια όταν και εξαγόρασε το ιστορικό ξενοδοχείο "Πεντελικόν" στη Κηφισιά.

Πέρα από την παρουσίαση της πρότασης για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή την Γενική Συνέλευση θα απασχολήσει, μεταξύ των άλλων, και η υπόθεση του δανεισμού προς την εταιρεία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Κώστα Δομαζάκη, 11,6 εκατ. ευρώ. Για το θέμα αυτό η PWC η οποία είχε κληθεί να διαλευκάνει την υπόθεση στην τελική της έκθεση την οποία η Creta Farms γνωστοποίησε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέρει ότι εντοπίστηκε η ροή του χρήματος όμως δεν επιβεβαιώνεται καμία υποχρέωση της CF προς τον κ. Κώστα Δομαζάκη.

Aξίζει να σημειωθεί ότι είναι η σημαντικότερη κρίση που αντιμετωπίζει η κρητική αλλαντοβιομηχανία που στην δεκαετία του '90 έγινε γνωστή και στην υπόλοιπη Ελλάδα και πλέον κατέχει την κορυφαία θέση στον κλάδο ξεπερνώντας παραδοσιακές βιομηχανίες του κλάδου που μεσουρανούσαν για δεκαετίες.

 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κορυφώνεταιη διαμάχη μεταξύ των αδελφών Δομαζάκη για το μέλλον της Creta Farms Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: