ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

H συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως(ΝΔ) για τα ΤΕΙ στον ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 984Επισυνάπτουμε την συνέντευξη της κας Νίκης Κεραμέως , αρμόδια Τομεάρχη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 984 και στην δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη με αναφορά στις εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μετά την κατάργηση των ΤΕΙ και την δημιουργία των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ήδη απόφοιτοι .

Η κα Κεραμέως εξέφρασε την αντίθεση της με τον τρόπο που επιλέχθηκε από την κυβέρνηση για την κατάργηση των τμημάτων ΤΕΙ και την δημιουργία των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως αξιολόγηση και μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας.

Ανέφερε ότι δημιουργήθηκαν νέα πανεπιστημιακά τμήματα για ψηφοθηρικούς λόγους χωρις καμία αξιολόγηση και χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα και ανέφερε συγκεκριμένα το παράδειγμα του νέου ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρόθεση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι να ενισχύσει και να αναβαθμίσει την Ανώτατη Τεχνολογική Εκπαίδευση , να προχωρήσει άμεσα σε διαχωρισμό της Τεχνολογικής και της Θεωρητικής Εκπαίδευσης , και να δημιουργήσει νέα τμήματα με περισσότερα εργαστήρια και με σαφή προσανατολισμό στον Τεχνολογικό τομέα εντός των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων .

Επισυνάπτεται η συνέντευξη της κας Νίκη Κεραμέως


Συνημμένα αρχεία:
kerameos-tei.mp3Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
H συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως(ΝΔ) για τα ΤΕΙ στον ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 984 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Μην κάνετε το λάθος και ψηφισετε Κουλη, θα περάσουμε τα χειρότερα 4 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή